Nieuwkomers op de Kaladene

In 2014 ben ik gestopt met het fokken van Golden Retrievers. Sinds die tijd dunt mijn roedeltje natuurlijk flink uit, maar mijn hart blijft liggen bij de Goldens. Zo kan het dan ook af en toe gebeuren dat er door trieste omstandigheden weleens eentje blijft ‘hangen’.

Ook die Goldens horen genoemd te worden op mijn website, want ze zijn wel onderdeel van mijn leven met de Goldens.

Luna is hier op 4 juni 2023 binnengekomen. Haar baasje was opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig mocht hij na verloop van tijd weer naar huis, maar besefte dat de verzorging van Luna hem teveel werd door zijn beperkingen inherent aan zijn leeftijd. Luna is een heel sociale, lieve hond en ontwikkelt zich hier steeds meer. […]

Poppy is geboren op 5 mei 2016. Twee jaar geleden is ze hier komen wonen. Poppy is niet door mij gefokt, maar logeerde af en toe bij mij. In eerste instantie vroeg haar bazinnetje of ik Poppy kon herplaatsen, omdat haar zicht erg slecht was geworden en ze Poppy niet meer veilig kon uitlaten. Dat […]