Gastenboek

Laat een leuke of lieve reactie achter in mijn gastenboek!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

 • person Desiree Frugte

  Hoi Antoinette, wat een mooie web site heb je gefeliciteerd. Zo leuk om te zien hoe je al je honden en nestjes op kaart weet te brengen. Zo liefdevol precies zoals je bent 1 met je honden. Heel je leven al in teken met al je goldens, kennis van alles, mooi om te zien en grote waardering. Met een gerust hart brengen wij onze golden Indy bij jou in onze vakantie periode. Ze zijn alle zo lief voor Indy prachtige goldens heb je ze Indy wordt zo goed verzorgd. Zo fijn. je hebt een gouden hart Antoinette.

  Liefs en dikke knuffel van Indy en ons (Harrry en Desiree)

 • person Jolanda v Goeverden

  Hallo Antoinette wat mooie site en leuk om alle nesten door de jaren heen te zien. En kom dan aan de start van je avontuur met de eerste reu in het nest onze entertainer eshton roepnaam dardoo.
  Na wat discussie kwam onze tweede golden bijna tegelijk met onze eerste baby en wat een feest om dat met elkaar te zien opgroeien.
  De naam dardoo welke achteraf vliegende pijl betekende was misschien niet zo goed bedacht. Meneer luisterde prima maar wel op zijn tempo niks vliegende pijl, alleen naar de prut sloot dan ging hij als een speer.
  We hebben genoten van hem en het jaar voor hij bij ons kwam veel geleerd van je met onze eerste pup dundee welke een lijntje met Elfra had. Het waren mooie jaren met de boys.

 • person Sabrina

  Hoi hoi,

  Wat een mooie, overzichtelijke site is het geworden! Topper!
  Dikke knuffel van je (lief)dochter.

 • person Annemarie Aart agbacon@kpn mail.nl

  We hebben onze lieve purdy 15 jaar en 2maanden mogen houden van de beste fokker we missen haar erg maar hebben heel veel liefde en plezier van haar gehad een prima gezonden hond en we kwamen graag voor knipbeurt en vragen in het kort de kaladene is prefect we denken er nog veel aan terug van harte gefeliciteerd heel veel liefs van ons Aart Annemarie we missen purdy erg ze was heel speciaal

 • person Ans

  Hoi Antoinette,

  Je hebt een hele mooie en duidelijke website gemaakt! Daar zit vast heel veel (denk)werk in. Leuk om al die nesten te zien, dat zijn er wel veel zeg!
  Gelijk mijn eigen Scyla opgezocht natuurlijk…..al weer lang geleden. En de foto’s van je eerste honden, dat zijn nog Knorrenburgse hondjes. Veel plezier met je nieuwe site.

 • person Kitty van der Zwet

  Hoi Antoinette
  Je hebt er een mooie overzichtelijke website van gemaakt.
  Wat een hoop nestjes heb je gehad zeg.
  Wij zijn trots dat we er twee keer een pup van gekregen hebben
  het waren allebei kanjers en onze grootste maatjes we missen ze nog steeds.
  Liefs van Kitty

 • person Helga Klaverveld

  lieve Antoinette ik wil je laten weten dat ik je website echt JOUW vind. je schrijft en benoemd de dingen zoals jij bent. zoals ik jou heb mogen leren kennen.
  zoals jij het vind.
  na jaren mooie nestjes gefokt te hebben ben je nu HET adres voor het opvangen van Golden Retrievers.
  wil je raad dan ben je er en ben je een eerlijk mens. een vrouw die alles voor haar diertjes (en van een ander) over heeft. niets is je te gek.
  ik vind het geweldig jou te hebben leren kennen en hoop dat dit nog heeeeel lang zo blijft. voor Iris ben je een soort 2e moeder en voor mij een lieve vriendin en een vrouw waar ik graag over de vloer kom.

  dikke kus Helga

 • person Betty van Duijn

  Deze kennel is voor ons een vertrouwd adres bij vakanties!
  De honden worden erg goed verzorgd en onze hond komt altijd met een prachtige vacht terug.

 • person marion dingley laburnum.nl

  Hoi lieve schat, gefeliciteerd met de nieuwe website. Hij ziet er prachtig uit xxx

 • person Wilmar, Trudy en Thijs

  Hoihoi,

  wat ziet je website er super uit, echt heel wat anders!
  Gaaf ook om alle nesten met foto’s en namen van de hondjes te kunnen zien!
  Wat zijn we nog elke dag (nu al bijna 9 jaar) blij met de voor ons allerliefste en leukste hond van de hele wereld!
  Liefs van ons en een dikke knuffel van Rico!

 • person Sandra Steijger

  Van harte gefeliciteerd met je mooie nieuwe website en wat ’n feestje om al die nestjes weer voorbij te zien komen. Ik heb er heel veel van mee mogen maken en dat waren geweldige ervaringen. Dat je kennel ’n waar hondenparadijsje is, is me opnieuw duidelijk geworden omdat onze jonge Fleurtje me elke keer mee naar binnen sleurt als ze mag komen logeren. Het is zelfs zo leuk bij je dat ze niet eens meer mee naar huis wil. Ik hoop dat je nog heel lang gaat genieten van al je goldens en dat veel mensen mogen genieten van al je kennis, ervaring en verzorging.

  Dikke kus, Sandra

 • person Jannet Slager

  Hoi Antoinette,

  Wat een mooie website is het geworden en erg duidelijk.
  Is erg leuk om te lezen.
  Zie je binnenkort weer als Naboo komt logeren.

 • person Bep van der Ploeg-Lascaris

  Antoinette, wat een GEWELDIG leuke, interessante en mooie site! Hier valt heel veel te zien , te leren en te lezen! Uiteraard moest ik eerst even in de geschiedenis duiken en koos voor het hoofdstuk “Mijn nesten”….lang moeten scrollen naar 1994 en 1989. Ondertussen genoten van al die vreselijk mooie hondennamen! Zo heb ik ook het geluk gehad 2 x te moeten speuren in woordenboeken en zelfs in een wijn-catalogus naar mooie namen en die gevonden: Flirtatious Florence, zij was gedurende bijna 14 jaar onze vreselijk superlieve Flory! In 1994 zocht en vond ik de naam voor onze super-lieve-bijdehante-slimme-handige-geweldige-knappe-mooie Cascadeur de la Charrue (=stuntman van der Ploeg) en een stuntman was hij zeker! Charrue bereikte zelfs op 5 dagen ná de prachtige leeftijd van 16 jaar!
  Antoinette, we hebben 21 jaren genoten van deze geweldige honden, die ook dankzij jouw “fokkunst” en goede raad zijn opgegroeid tot prachtbeesten! Dank je voor dit alles en gelukkig heb jij nu nog lieverds lopen om te komen knuffelen!

 • person Anja Steenvoorden

  Hallo Antoinette,
  Wat een super leuke website, ik ben een hele tijd bezig geweest om alles te lezen. Dank ook weer voor de logeerpartij van onze Jente, natuurlijk de allerleukste Golden door jou gefokt!

 • person Jolanda Bouwman

  Hoi Antoinette,
  Je nieuwe website ziet er prachtig uit. Ik zal gelijk even een foto meesturen van natuurlijk de allerliefste en mooiste Golden. Onze Jip

 • person Aly smeding

  Ook hier wil ik even laten weten dat wij vorige week, toch wel onverwachts , op advies van de dierenarts, Luca hebben laten inslapen.Hij had een tumor onder zijn schouder die zijn schouder omhoog drukte waardoor hij mank ging lopen. Op de foto was een grote tumor te zien en uitzaaiingen in de longen.We hebben nog lekker een dag lang afscheid van hem kunnen nemen, want o, wat was het moeilijk, we zijn nog van slag en missen hem verschrikkelijk, helaas mocht hij maar 10 jaar worden…

 • person Aly en Piet Smeding

  Alle broertjes en zusjes van onze Luca, gefeliciteerd, op 5 november, a.s. worden ze 10 jaar…Aan alle baasjes de groetjes….en Antoinette, bedankt voor de leuke kaart!

 • person Gerda Wulf

  Joehoe alle broertjes en zusje gefeliciteerd. Twee jaar alweer, dikke lebbers van SEM!! :p

 • person Rinske Stegwee

  Goeiemorgen Antoinette, Wat een prachtige generatie foto !!! Bijzonder 🙂
  En weliswaar beetje heel laat, maar Teun en jij dikke knuffel nog voor de verjaardag van dat lieve mooie meisje !!!
  Groetjes en tot snel,
  dikke kus Rins

 • person Antoinette kaladene.nl

  Vandaag is Teuntje 12 JAAR geworden. Wie had dat durven denken nadat ze ruim twee jaar geleden verlamd was geraakt! In de tussentijd heeft ze een baarmoederoperatie ondergaan en afgelopen winter nog een nieuwe kruisband gekregen. Hopelijk houdt ze het nog een heel tijdje vol!