Gastenboek

Laat een leuke of lieve reactie achter in mijn gastenboek!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

 • person Marlies & Piet

  Goh, die Guus heeft heel wat te verduren: 7 hongerige pups die een aanval op de beschikbare tepels doen. We waren er net via de webcam getuige van – je ziet dat ze steeds krachtiger worden. Wat een machtig gezicht. Evenals de lodderige koppies in het foto-album, met hun pas geopende oogjes.reuzebenieuwd om ze as vrijdag weer in het echt te zien.
  Groetjes, Piet en Marlies.

 • person Leo Schoutens ljschoutens.nl/Storm.htm

  Van harte gefeliciteerd met de pups van Guusje en groetjes uit Rotterdam.
  Hans, Leo en Storm

 • person Louw goldenwhites.nl

  Van harte gefeliciteerd met het nestje van Guusje! Een drukke tijd breekt weer aan voor jullie!Groetjes van ons allemaal. ๐Ÿ™‚

 • person Akke Seelen

  Ha Antoinette,
  Gefeliciteerd met de geboorde van Guus’s. achttal.
  Verder fijn om te lezen dat het met Teun zo goed gaat. Super! Tot 7 juni half 10 vooor een knipbeurt. Zal het niet vergeten… Groetjes ook namens Guy, de kinds en natuurlijk Saar..

 • person Marlies van der Vliet

  Hi lieve Antoinette & Bram,We zijn er nog steeds een beetje beduusd en stil van, maar tegelijkertijd o zo blij en gelukkig met het nest puppies van Guus. Fijn voor Guus dat alles goed is gegaan, heerlijk voor jullie en voor ons straks een klein hondengrietje dat zo ontzettend welkom is en waar we ons buitengewoon op verheugen – een nieuw hondenleven om in te investeren en vooral heel erg van te genieten.
  Dikke zoen en een knuf voor Guus & de puppies.
  Marlies en de mannen.

 • person mirjam

  Ha Antoinette,
  Ik zag zojuist op de webcam dat de hondjes al braaf op de krant plassen. Zo leuk! Gisteren was ik er digitaal getuige van dat ze pap kregen. Het is echt top om de pups zo te kunnen volgen. Ik heb het de kinderen in de klas ook al laten zien ๐Ÿ™‚ Tot vrijdag,
  Mirjam

 • person Leo Schoutens ljschoutens.nl/Storm.htm

  Beste Antoinette en Bram,
  Zojuist zag ik dat Gigi niet meer onder ons is. Sorry voor de late reactie (Je kan ook niet even met vacantie). Ondanks dat onze Kyra van bijna 14 jaar op goede dagen nog wandelingen van 8 km kan maken, houden we toch ons hart soms ook vast. We willen ons Gigi graag herinneren zoals ze op haar 16e verjaardag tijdens de wandeling zich breed uit posteerde voor het hek van de buren om haar buur honden eens flink toe te blaffen om te laten zien dat ze er was. En Gigi was er, zoals altijd.

  Veel liefs, troost en sterkte,
  Hans en Leo, Kyra en Storm.

 • person Louw Hummeling goldenwhites.nl

  Hoi Antoinette & Bram,Wat een naar nieuws over Gigi. Het was onvermijdelijk maar bepaal maar eens wanneer het voor Gigi ondraaglijk wordt…. Een hele zwaar besluit.
  In elk geval kunnen jullie terug kijken op een ontzettend lang en gelukkig leven samen met Gigi.
  We wensen jullie veel sterkte de komende tijd, want wat zul je haar missen.
  Groetjes,
  Louw, Diana, Shanna, Robin, Tessa & Lara

 • person Leo Schoutens ljschoutens.nl/Storm.htm

  Hรฉ,Antoinette en Bram,
  Gefeliciteerd met het nest van Marit.
  Het is weer even geleden dat we kontakt hebben gehad, maar fijn dat het weer mee zit van het jaar. Wanneer ik naar het karakter en zorgzaamheid van onze Storm kijk moet haar stiefzusje wel een zorgzame moeder zijn. (Het zijn tenslotte Kaladenen, toch?) Alle nieuwe baasjes en bazinnetjes dan ook heel veel voorpret en plezier gewenst.
  Groetjes,
  Hans Leo, Kyra en Storm

 • person mirjam en chris

  Hallo Antoinette,
  Het was zo leuk om even bij de puppies te kijken. Heerlijk dat gekrieoel en gefrummel. En wat een lieve moeder is Marit. Vandaag weer een paar nieuwe foto’s in het album. Wij tellen de dagen af hoor.

  Groetjes,
  Mirjam en Chris

 • person Paul en Petra

  Hoi Antoinette en Bram,gefeliciteerd met 7 prachtige pups van Marit. We komen snel kijken.
  Dikke knuffel voor alle honden en vooral
  voor het moedertje.
  Liefs,
  Paul en Petra

 • person Louw goldenwhites.nl

  Antoinette, Bram en natuurlijk Marit,Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie zeven nieuwe "Olympische" aanwinsten!
  We verheugen ons nu al onze kleine "Amy" te kunnen volgen via de webcam en natuurlijk af en toe live.
  Groetjes,
  Louw, Diana, Shanna, Robin, Tessa en Lara!

 • person Aad ( Webmaster)

  Beste Bezoeker, In verband met de vele spam is het gastenboek ge-upgrade en is de verificatie code veranderd.
  Vriendelijke groet.
  De Webmaster.

 • person Melissa

  Hallo daarIk wil even melden dat het heel goed gaat met Binq. Vanmiddag gaan we weer op vakantie, kan hij lekker rollen door de tuin heen. Ook een hondenpootje en een kus van Binq

  Groetjes van
  Melissa en BinQ

 • person Kathy Ferrari montanaenglishgoldenretrievers.com

  Hello, my name is Kathy Ferrari, I live in a small town called Superior, Montana USA. In the U.S. we have a web K9data.com see where your dog’s pedigree to enter. This web page calculates October 1 generation and 12 generation COI. My bitch lacked several generations of ancestors – whose numbers are very low COI. I do not have a man, so I have to pay for the service. With low numbers COI none of the better educated men are available to me. Last week I found this website from the eye, but I could not read Dutch. I took a chance and sent my question here and within a few hours I had a reply from Antoinette Coster. Antoinette is angel, she had all the information I asked for plus more. Antoinette took the time to 60 dogs to enter into a spreadsheet in Excel and e-mail to me. I was able to get my bitch in the pedigree K9data update, Antoinette even took the time review my enteries and caught a mistake I made. I am still counting my blessings for finding Antoinette. THANKS ANTOINETT Coster. If there is anything I can do for you let me know. Antoinett, I have a gift for you, will you please email me your address exactly as it should be stated on the packaging. Kathy Ferrari

 • person Yvonne van der Zwet

  hallo
  daยดs alweer een hele tijd geleden maar ik moest toch weer even naar je site om de kijken naar al die lieve goldens.
  dan springen nog steeds de tranen in mijn ogen,wat fijn voor jullie dat het allemaal zo goed gaat.
  groetjes een een hele dikke knuffel voor je hondjes
  yvonne van der zwet

 • person ineke kieseenuitje.nl

  mooie foto’s en wat een schattige pups

 • person Anne Mieke four-footed.nl

  Wat heb ik genoten van de mooie foto’s op de website. Alle Goldens zien er prachtig uit ! Super mooie pups ook !Groetjes van 4 voetjes !

 • person Carla

  Hallo Antoinette,Net de seniorenkalender ontvangen. Wat is het weer een mooie. Kan me voorstellen dat je heel trots bent op Gigi. Hoop dat jullie nog een poosje plezier van haar mogen hebben.
  Groetjes Carla

 • person trudy van leeuwen

  ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ heb net je foto’s bekeken ze zijn erg leuk!groetjes trudy